top of page
32879722_10155240006092133_6911021598136

Als coach en psycholoog begeleid ik mensen in moeilijke perioden van teveel stress en/ of burn-out. Ik help mensen de weg terug te vinden naar een gezonder leef- en werkpatroon. 

Na jarenlange ervaring in de bedrijfswereld rond deze thema's én als ervaringsdeskundige met een persoonlijke (maar uiteindelijk zeer waardevolle) burn-out historiek, heb ik vol enthousiasme besloten om hier als zelfstandig coach en psycholoog (nog) diepgaander op verder te werken.

 

Ik ben gedreven en gepassioneerd door deze thema's en ben ervan overtuigd dat een goed en persoonlijk coachingstraject mensen met een overdosis stress en/of burn- out opnieuw nieuwe perspectieven en inzichten biedt. Met een hernieuwd evenwicht, een gezondere levensstijl en een goed stresshanteerbaar leven als gevolg. 

Ik heb een empathische maar no nonsense aanpak. Ik hecht heel veel belang aan het wetenschappelijk onderbouwd werken met erkende modellen en vertaal deze op een eenvoudige en praktische manier in mijn therapieën, coachingstijl, oefeningen en technieken. Ik combineer mijn kennis uit mijn studies, mijn ervaring in mijn professionele leven en mijn persoonlijke levenservaring met een gezonde portie intuïtie en een sterk buikgevoel. 

Als alleenstaande mama van twee kinderen weet ik als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om werk en privé te combineren. Mijn eigen ervaring met burn-out heeft mij nieuwe kansen geboden, o.a. de uitbouw van mijn professionele carrière als burn- out psycholoog en een beter evenwicht in mijn eigen persoonlijke work-life balance.

Walk the talk is mijn dagdagelijks levensmotto geworden... 

Erkenning psychologencommissie

Erkenningsnummer: 812116342

is geregistreerd bij de Psychologencommissie als erkend psycholoog en mag bijgevolg de bij wet beschermde titel dragen.

De erkenning als psycholoog houdt in dat deze persoon:

de vereiste universitaire opleiding heeft genoten

gebonden is aan de deontologische beroepscode voor psychologen

Achtergrond & opleidingen

Master in de psychologie (Ugent) - bedrijfspsycholoog en erkend klinisch psycholoog met visum

Stress-& burn-out coach (HRD academy)

Integratief psychotherapeut (AIHP Academy)

Loopbaancoach (AIHP Academy)

Zelfontwikkeling & verbeteren van relaties (met jezelf & je omgeving, in je privé en professioneel leven): Relateren kan je leren I en II, In vrouwelijkheid I en II  (School voor relaties)

Multidisciplinaire module preventieadviseur (Syntra)

Vertrouwenspersoon (Securex)

Meerpartij bemiddelen: interveniëren in groepen en organisaties (Mediv)

MBTI (Securex)

Onderwijzeres (KHBO)

Werkervaring

Privé praktijk (Beernem, 2016) & Multidisciplinaire samenwerking Project 'Floreren' (Beernem, 2021, meer info volgt nog)

Groepspraktijk De Meander (Merendree, 2016 - 2017)

Regiomanager psychosocial well-being (Securex, 2012-2016)

Preventieadviseur psychosociale aspecten (Securex, 2009-2016)

Onderwijzeres (De Ark Maldegem, 2003-2006)

bottom of page